Arjen supersankari, Äiti.

04.05.2020

Tämä vuosi on vaikuttanut ikävällä tavalla meihin kaikkiin.

Ehkä kaikista eniten Äiteihin.

Äidit kantavat huolta lapsistaan ja lähimmäisistään. He laittavat muiden toiveet ja tarpeet omiensa edelle. He ovat yksinhuoltajia ja suurperheen Äitejä. He ovat sairaanhoitajia, myyjiä, kokkeja, tarjoilijoita, yrittäjiä, opettajia, kotiäitejä.

Ehkä nyt on taas hyvä aika muistutella Äitejä, että he ovat meille arvokkaita ja tärkeitä. Ilman heitä ei olisi meitä. 

Nyt on Äitien vuoro laittaa itsensä etusijalle. Vietämme tätä päivää heitä varten. Eiköhän siis Äidit ole ansainneet tulevana sunnuntaina iloa, onnea ja rakkautta täynnä olevan päivän!  

Ilahduta Äitiäsi, ja jos mahdollista, tue samalla paikkakuntasi pienyrittäjiä! 

Tässä muutamia ideoita Äitien hemmotteluun:

  • Vie Äitisi paikalliselle puutarhalle ihastelemaan kesän kukkia ja viherkasveja.
  • Kaipaako Äitisi auto kenties huoltoa, pesua tai imurointia? Varaa aika paikalliselle huoltofirmalle.
  • Yllätä Äitisi ja kerro, että olet tilannut kevätsiivoukseen apuja paikallisesta siivousfirmasta. Ja kyllä, he pesevät myös ikkunat!
  • Yllätä Äitisi paikallisesta ravintolasta noudetulla Äitienpäivä lounaalla tai -brunssilla!
  • Päivitä Äidin ihonhoitotuotteet ylellisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin tukemalla paikkakuntasi kauneushoitoloita! Kukapa ei haluaisi tuntea itseään nuorekkaaksi ja kauniiksi.
  • Eikö Äitisi ole päässyt kampaajalle pitkään aikaan? Osta lahjakortti, jolla Äitisi pääsee laittamaan hiukset kuntoon ja nauttimaan hetkeksi omasta ajastaan!
  • Laita Äidillesi jalkakylpy, kuulokkeet ja viinilasi valmiiksi. Lataa e-kirjasovellus (esim. Storytel, 30 pv ilmainen kokeilu.) ja anna hänen rentoutua ja uppoutua haluamansa e-kirjan pariin. 

Ihanaa Äitienpäivää kaikille!