Esittelyssä: Nimue Skin Technology

25.05.2020

Haluan esitellä teille tuotesarjan, jota käytän hoitolassa sekä kotona: 

Nimue Skin Technology


Itselleni tämä tuotesarja ei ole ollut entuudestaan tuttu, ennen kuin aloin sen kanssa työskentelemään. Ja täytyy sanoa, että olen ollut erittäin tyytyväinen tähän sarjaan, niin kauneudenhoitajan kuin kuluttajankin näkökulmasta. Nimuen tuotteita on saatavilla ympärisuomea Nimue kauneushoitoloista.

Nimue tuotesarja on luotu alun perin hoitamaan ja valmistelemaan ihoa plastiikkakirurgiaa varten ja sen on kehitellyt Etelä-Afrikkalainen plastiikkakirurgi. Tuotteita käytetään edelleen plastiikkakirurgiassa, mutta sarja on levinnyt myös kosmetologien ja heidän asiakkaidensa käyttöön.

Nimuen tuloksellisuus perustuu AHA eli alfahydroksihappojen eli hedelmähappojen yhdistelmiin, pitoisuuksiin ja vahvuuksiin. Tuotesarjassa hyödynnetään myös erilaisia kuljetinmenetelmiä, joiden ansiosta aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan ihon kaikissa kerroksissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta Nimue on todella tuloksellinen ja tehokas ihonhoitosarja ihan jokaiselle!

Nimue ei käytä tuotteissaan lisättyjä hajusteita, mineraaliöljyjä, lanoliinia eikä tuotteet sisällä mekaanisia hankausaineita.

Nimuen hoitofilosofia on pureutua iho-ongelmien aiheuttajiin, ei pelkästään oireisiin. Ihoanalyysin avulla määritellään missä kunnossa ihosi juuri nyt on. Ihon kunnon perusteella valitsemme hoitokokonaisuuden jota lähdemme viemään eteenpäin. Hoitokokonaisuuteen kuuluu hoitolakäyntejä, kotihoitotuotteiden säännöllistä ja suunnitelmallista käyttöä sekä ihon kunnon parantamista.

Nimue on jakanut ihotyypit neljään kategoriaan

ihon kunnon mukaan:

   • Ympäristötekijöiden vaurioittama iho
   • Ongelma iho (esim. akne)
   • Ylipigmentoitunut iho
   • Herkistynyt iho (esim. atooppinen iho)

Hintaluokaltaan Nimue on hieman tyyriimpi ihonhoitosarja, hintaa voisi verrata esimerkiksi Lancômeen tai Estée Lauderiin. Kun ottaa huomioon laadukkaat raaka-aineet ja ihonhoidolliset tulokset, hinta on mielestäni kohtuullinen. 

Nimuen tuotesarjasta löytyy erikseen suunnatut ihonhoitotuotteet nuorille, miehille sekä aikuisemmalle iholle. Sarjasta löytyy erilaisia tehoseerumeita ja hoitoloissa käytettäviä erikoishappokuorintoja. Nimuella on myös kosmetiikkalinja, mistä löytyy mm. meikkivoide sekä erilaisia hoitavia huulipunia.

Nimue tuotteiden ulkoasu on pelkistetty mutta yksinkertaisen tyylikäs. Nimue on huomioinut ekologisuuden, raaka-aineiden lisäksi, myös pakkauksissa ja tarjoaakin osaan tuotteista täyttöpakkauksia. Voit siis ostaa ensimmäisen tuotteen jälkeen täyttöpakkauksen, jolloin säästät rahaa sekä luontoa!

Ainoana miinuksena sanoisin joidenkin tuotteiden epämiellyttävän tuoksun. Koska tuotteisiin ei ole lisätty keinotekoisia hajusteita, tuotteet tuoksuvat juuri sen raaka-aineilta. Laatu ja tuloksellisuus korvaavat tässä tapauksessa tuoksuelämykset.

Itse tuotteita käyttämällä olen huomannut muutoksia omassa ihossani aina jo parin viikon käytön aikana! Ihon väri parantuu, epäpuhtaudet ja tulehdukset rauhoittuvat, iho on kosteutetumpi ja pintakuivuus on poissa. En todella ole törmännyt toiseen ihonhoitosarjaan, joka saisi näin silmin nähden huomattavia muutoksia ihossani aikaan!

Kaiken kaikkiaan olen erittäin mielissäni, että olen päässyt Nimuen tuotesarjaan tutustumaan ja saan työskennellä sen parissa.