Ihanan makea sokerointi

08.09.2020

Sokerointi on noussut suureen suosioon kauneudenhoitoalalla, mutta palveluna se voi olla vielä osalle vieras.

Sokeroinnissa ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla. Sokerimassalla karvojen poisto on miellyttävämpää kuin esimerkiksi vahauksella.

Sheivaamiseen verrattuna sokeroinnista on myös todella iso etu. Sheivatessa karvat vain katkeavat ihon pintaa myöden, sokeroinnissa karvat lähtevät karvatupesta asti. Tällöin säännöllisesti sokeroidut karvat alkavat kasvaa kerta kerralta hauraampana.

Sokeroinnilla on myös hyvä "sivuvaikutus", nimittäin se kuorii ihoa tehokkaasti. Sokeroinnissa käydessä onkin hyvä muistaa ihon huolellinen ylläpito- ja kotihoito. Sokeroinnin jälkeen säännöllinen kosteutus on erittäin tärkeää. Sokerointien välissä voi käydä vartalohoidoissa, joissa ihoa kuoritaan ja kosteutetaan.

Sokerointi on yleensä hyvin siedetty ja se sopii myös kuivalle ja jopa atooppiselle iholle.

Sokeroinnin sesonki on yleensä kesällä. Itse kuitenkin suosittelen, että sokerointi kannattaa ehdottomasti aloittaa joko syksyllä tai keväällä. Silloin voit huoletta sokerointien välissä antaa karvojen kasvaa vaatteiden alla. Säännöllisesti sokeroinnissa käytynä ei enää kesällä tarvitse karvoista murehtia. Myös kylminä ja kuivina kuukausina vartalon säännöllinen kuorinta ja kosteuttaminen edes auttaa ihon hyvinvointia ja kesällä saa nauttia pehmeästä, kuulaasta ja karvattomasta ihosta!

Karvat muuttuvat kerta kerralta heikommaksi ja niiden kasvu harventuu.