PALVELUT


KASVOHOIDOT

Nimue kasvohoidoilla voit saavuttaa unelmiesi ihon. Tuotteiden tehokkuus piilee hedelmähapoissa. Hedelmähapot uusivat, kirkastavat ja vahvistavat ihoasi. Nimuen tuotesarjasta löydät ylelliset kotihoitotuotteet, joilla ylläpidät hoitojen tuloksia myös kotona.

RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennyksillä saat itsellesi luonnollisen, mutta halutessasi näyttävänkin lookin. Ripsikuidut kiinnitetään omiin ripsiin, yksi kuitu yhteen ripseen.

Ripsipidennyksillä helpotat arkeasi ja tunnet itsesi kauniiksi vuorokauden ympäri.

Ripsien huoltoväli on 3-4 viikkoa.


RIPSET JA KULMAT

Kestotaivutuksella piristät ilmettäsi ja samalla helpotat arkeasi. Voit heittää ripsien taivuttimen laatikon pohjalle ja nauttia täydellisen kaarevista, huoltovapaista ripsistäsi jopa 8 viikkoa! Kulmien muotoilulla on suuri vaikutus yleisilmeeseen. Muotoilen kulmasi hellävaraisesti Sinun kasvojen muotoon sopivaksi.


JALKAHOIDOT

 Jalkahoito on rentouttava kokemus, jonka jälkeen olosi on ihanan kevyt! Jalkahoidossa hoidat itseäsi niin fyysisesti kuin henkisestikin. Todellinen arjen ylellisyys.


VARTALOHOIDOT

Koko kehon rentoutumista parhaimmillaan! Vartalohoidossa kuorimme vartalosi kuivaharjauksella. Teemme ihanan rentouttavan ja kehoa muokkaavan hieronnan, täyteläisellä ja kosteuttavalla hierontavoiteella.

GEELILAKKAUS

Geelilakkauksella saat heti huolitellun ulkonäön käsillesi tai varpaillesi! Leikittele väreillä tai valitse klassinen ranskalainen manikyyri. Lopputulos on aina kaunis, kiiltävä ja kestävä lakkaus!